21 Mayıs 2014 Çarşamba

Bir Anda

Beklenmedik bir anda girdi kanıma.Sonra kasıklarıma.Verdiği haz hala dudaklarımda.En ufak zerresine kadar.Çilek gibi tadı.Biraz da mayhoş.Burcu neydi hatırlamıyorum.Mavi hala en çok ona yakışıyor.Sanki tüm yıldızlar girmiş saçlarına.İnce bir meltem gibi.Ürpertici.Çok da değişmiş.Daha bir samimi sanki.Saçları...Eskisi gibi değiller.Ama olsun alıştım.Daha bir candan sanki canan.Daha bir dolu.Sevgi dolu.Seside aynı kalmamış.Dahada güzelleşmiş.Sadece çok sarhoşmuş.Olsun.

Dans ederken ayakları birbirne giriyor.Tutuyorum belinden.Döndürüyorum.O dönüyor dünya dönüyor biz dönüyoruz.Sağa sola çarpıyoruz.Pardon deyip geçiştirdiğimiz insanlar bir hayli.Tüm karanlığımı yırtmış gibi sanki.Her yanım mavi.Her yer mavi.

Bazende değiyor kanıma gri.Grisizde yapamam ki ben.Her an içimde.Mavide olsam gri her yerde benimle.ansızın çıkıverebiliyor.O'nu da seviyorum.O'nu da.

Alıyorum gülüşlerini avuçlarıma.Öpüyorum kirpiklerinden.Dokunuyorum yeniden omuzlarına.Parfümü tenime geçmiş.Saatlerce sarılabiliyorum.Boğulmadan,yadsımadan.Karıncalanıyor o anda bedenim.Dünya kayıyor sanki ayaklarımdan.Her yer sönüyor gibi.Biz rengarenk.

Bir anda her şey bir anda...

1 yorum: